Op de woonboulevard in Zevenaar is Kettering wonen en slapen niet te missen. Dé locatie voor betaalbaar en kwalitatief meubilair. Zowel voor de woonkamer als de slaapkamer.

Een combinatie van jarenlange ervaring op het gebied van slapen geeft u de garantie van een perfect bed voor in uw slaapkamer. Altijd tegen scherpe prijzen en met hoge kortingen.
Naast boxsprings, waterbedden en ledikanten bieden we ook een ruim assortiment aan banken en sta-op stoelen. Ook voor een nieuwe fauteuil met korting is Kettering het juiste adres in Zevenaar.

De combinatie van kennis, ervaring en het vermogen van Duncan en Renate om zich volledig in uw slaap- en woonsituatie in te leven zorgt er voor dat u na het aankopen van een nieuw (water)bed, boxspring, lattenbodem of bankstel zeker tevreden bent. Door het aanbod van diverse merken is Kettering wonen en slapen niet alleen een begrip in Zevenaar en omgeving maar ook dé partij voor hoogwaardige en kwalitatieve meubels.

Onze winkel is in 2017 verhuisd naar de woonbouelvard. Altijd scherp geprijsd. 

Bekijk al onze merken, neem een kijkje bij onze collectie of neem contact op met vragen of kom tijdens openingstijden even langs!

Ontdek het nieuwe Kettering wonen en slapen dus snel!

Openingstijden

WE ZIJN WEER RUIMER GEOPEND!

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten


Like ons op Facebook:

Like Kettering Slaapcomfort op FacebookBezoek onze winkel:

Kettering Slaapcomfort

Edisonstraat 56b
6902PK Zevenaar

Telefoon:
0316 331 100